Arty Nails

Put Plokita 32, 21000 Split - Nazovite 021 780 202, 091 539 6066 ili 092 333 4939

Arty Nails ime je već odavno dobro poznato na našem tržištu, a sada u potpuno novom ruhu imamo i kompletno novu liniju profesionalnih proizvoda.

Arty Nails proizvodi za ugradnju umjetnih noktiju stvoreni su s posebnom ljubavlju i ciljem da uz pristupačnu cijenu naši klijenti dobiju najveću kvalitetu materijala za rad.

Vlasnica tvrtke i Master Edukator nail dizajna Gđa. Maja Ćurković osobno je provela više od 2 godine isprobavajući razne materijale dok u konačnici nije stvorena paleta proizvoda kombinacijom visoke tehnologije i najkvalitetnijih materijala koja zadovoljava i najzahtjevnije klijente.

Naša linija u stalnom je rastu i namijenjena je kako početnicima tako i dobro uhodanim nail dizajnerima. Uz stalnu podršku, edukativne programe tražimo i partnere u prodaji i distributere kako u Hrvatskoj tako i diljem svijeta.

Ukoliko želite postati naš distributer i ponuditi svojim klijentima inovacije i visoku kvalitetu materija pošaljite nam svoje upite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.