Arty Nails

Put Plokita 32, 21000 Split - Nazovite 021 780 202, 091 539 6066 ili 092 333 4939

Tečajevi

Edukacija

Drop & Gloss It! tečaj lvl. 1 i lvl 2.

Očaravajući efekti drop and gloss it tehnikekoji će vam privući puno klijenata, te omogućiti da budete iznimno kreativni, koristite mnogo boja i ostavite klijente bez daha

Edukacija

Ornamenti i mramor mix tehnika za brzi salonski rad

Oduševite svoje klijentice i naučite kako brzo, jednostavno i savršeno napraviti neke od najtraženijih nail art uzoraka u vremenu prilagođenom za svakodnevni salonski rad

Edukacija

Nail art salon mix

Najtraženije i najkorisnije edukacije za nail art sukladno novim trendovima i tehnikama, za laku i brzu primjenu u vašem salonskom radu

Edukacija

Thematic & Christmas nail art design

Tečaj za brze i savršene nail art efekte za blagdane i prigode kao vjenčanja te vrlo tražene Božićne i Novogodišnje dizajne

Edukacija

Trajni lak Master Class i ruska manikura

Tečaj za svladavanje master class tehnike nanošenja trajnog laka i obrade zanoktica i kože nokta tzv. ruske manikure koja daje predivne rezultate

Edukacija

Osnovna napredna edukacija gel tehnike

Teme s osnovnog tečaja + skulpturiranje umjetnog nokta, rad s brusilicon, korištenje ukrasa s gelom, gradacija glittera u gelu, itd.

Edukacija

Osnovni tečaj geliranja (za obnavljanje znanja)

Upoznavanje s tehnikom geliranja, anatomija nokta, pravilna priprema i geliranje nokta, rad sa šablonama i gelovima u boji, itd.

Edukacija

Usavršavanje gel tehnike za salonski rad

Edukacija za sve koji bi htjeli popraviti svoju tehniku geliranja, upoznati novosti koje nam olakšavaju i ubrzavaju svakodnevni rad.

Edukacija

Nove forme nokta

Napredne forme u gel tehnici, Forma nova kocka, Oblik nokta stilleto, Oblik nokta pipe, Oblik nokta Monroe, itd.

Edukacija

Gel polish - trajni lak

Razlike među gelovima, osnove manikure, pravilna obrada nokta, hybrid gelovi, pravilno nanošenje trajnog laka, završna obrada nokta, skidanje trajnog laka.

Edukacija

Osnovni tečaj mikrocrtanja i gel dizajna + korištenje ukrasa

Korištenje gelova u boji, pravilno raspoređivanje ukrasa, kompozicija dizajna, pravilno korištenje kistova za tanke linije i dr. tehnike.

Edukacija

Tečaj one stroke I. stupanj

Pravilan izbor i korištenje kistova, pravilan izbor boja za one stroke, pravilno održavanje kistova, kako izvuči tanke linije, pravilno nanošenje dviju boja na kist, crtanje cvjetova, ruža, listova, leptira

Edukacija

Tečaj one stroke II. Stupanj

Pravilan izbor i korištenje boja i kistova, pravilno održavanje kistova, zahtijevniji dizajn, crtanje kompozicija, crtanje zahtjevnijih cvijetova, ruža, listova, itd.

Edukacija

Tečaj aquarelle I. stupanj

Pravilan izbor i korištenje boja i kistova, pravilno održavanje kistova, nijansiranje boja, aquarell tehniku, iscrtavanje obruba i tankih linija, itd.

Edukacija

Intenzivni tečaj za edukatore

Arty Nails Academy tečaj za edukatore je intenzivan trening za sve one koje se žele pridružiti našem timu i tako postići više ciljeve i započeti karijeru edukatora.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.