Arty Nails

Nazovite 021 780 202, 091 539 6066 ili 092 333 4939

Lecente su jedini 100% čisti glitteri na našem tržištu!!!

Naša kolekcija još je bogatija za nekoliko novih proizvoda direktno iz Lecentea.

Očaravajući glitteri i posebni proizvodi koji kvalitetom i posebnošću odskaču od drugih. Svi proizvodi izrađeni su po najvišim standardima i željama nail tehničara kako bi nail art bio inovativan i pružao bezbroj kreacija.

Zašto odbrati Lecente proizvode?

Ako mislite da su svi glitteri isti, razmislite ponovno. Glitteri kao dio nail arta jednako su važan i profesionalan proizvod, kao i ostali materijali koje koristimo u kreiranju noktiju i nail arta. Ono što ih odvaja od ostalih proizvoda je:

  • Jeftiniji proizvodi nisu proizvedeni na isti način kao visokokvalitetni Lecente glitteri. Način rezanja glittera jedinstven je i ono što dobivate je čisti proizvod bez ostataka ili primjesa drugih materijala
  • Svi naši glitteri imaju MSDS potvrde (certifikate o sigurnosti sastojaka). Bez straha ih možemo koristiti, a da neće izazvati nikakve zdravstvene probleme.
  • Lecente glitteri su 100% čisti što je rijetkost. Drugorazredni glitteri mogu sadržavati svašta, uključivši i bakterije, ostatke stakla, kartona itd.
  • Lecente glitteri ne blijede i ne ostavljaju tragove boje za vrijeme korištenja. Rijetki su glitteri izrađeni po ovim standardima.
  • Ne sadrže FTALATE (jeftini kemijski sastojci koji se izbacuju iz uporabe zbog zdravstvenih implikacija, a nalaze se u raznim proizvodima kako bi im dali čvrstoću). To isto znači da se Lecente glitteri uklanjaju bez problema i s lakoćom.
  • Lecente proizvodi su "environmentally friendly", izrađeni po standardima 9001/14001.
  • Svi Lecente proizvodi su Hypo Allergenic.

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.