Arty Nails

Nazovite 021 780 202, 091 539 6066 ili 092 333 4939

Ako se radi o Francuskoj Manikuri i prirodnom izgledu onda je besprijekorna smile linija nužna. Ako se radi o geometrijskom nail artu onda je potreban točan i uredan izgled istog. Ne smije postojati kompromis kada je u pitanju kvaliteta materijala za rad. Iz tog razloga za Vas smo proizveli dva nova savršena proizvoda, Black King and White Queen.

S ovim visoko prigmentiranim trajnim lakovima lako ćete napraviti predivne jednobojne nokte, french manikuru ili geometrijski nail art, preciznih linija i čistoće što je i vrhunac i umjetnost ovog posla.

White Queen se dodatno pojačava s našim novim ReformA Cover bazama dajući rezultate savršenog Frencha.Isprobajte ove proizvode i s nama podjelite Vaše predivne radove.

Sušenje UV lampa 2 minute - LED lampa 1 minutu

Potražite ove proizvode u našoj web trgovini >>>

reformA

reformA

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.