Arty Nails

Nazovite 021 780 202, 091 539 6066 ili 092 333 4939

Neodoljive Cover Baze za trajni lak proizvod je koji ste svi dugo čekali.

Mi volimo boje, volimo podtonove i puno toga možemo reći o njima, ali ovog puta radi se o proizvodima koji će vas osvojiti jednostavnošću.

Predstavljamo vam najpopularnije prirodne tonove baza za nokte: Nude, Light Pink i Dark Pink Base Coat.

Transculentne baze su nezamjenjive kada je u pitanju Francuska Manikura. Ova tri tona kreirana su na temelju najčešćih tonova kože.

Ovakav izbor pomoći će vam prekriti sve nedostatke prirodnog nokta i dati prirodni izgled svim vašim klijentima. Isporbajte sva tri tona i uvjerite se da savršena Francuska manikura ili prirodni izgled ipak postoje!!!

UV / LED sušenje.

Proizvode možete naručiti u našoj web trgovini >>>

reformA

Ova tri nova tona lako ćete prilagoditi svakom tonu kože i ploči nokta, te će zbog toga vaša manikura izgledati tako prirodno.

Kako bi dobili savršeno prirodan izgled i Francusku manikuru, način na koji nanosite ove boje je konvencionalan, ali mi ćemo vam otkriti neke tajne dok radite s ovom bazom gušće teksture.

1. Pripremite nokte na uobičajen način. Koristite turpije jačine 320 grita, te uklonite prašinu i nanesite Reforma Nail Prep Dehydrator. Nanesite sloj Gel Polish Base ili sloj Rubber Baze i sušite 30 sec u LED lampi.

2. Nanesite bilo koji ton Cover Baze u tankom sloju i nemojte zapeći. Nanesite kuglicu na područje apexa i raspodjelite po cijeloj površini nokta.

3. Okrenite prst kako bi se Cover Baza ravnomjerno namjestila po cjelokupnoj površini da ne ostavlja neravnine. Zadržite nekih 10 sekunda i tek ona zapecite na 30 sekunda u LED lampi.

4. Kada radite Francusku Manikuru potrebno je da Cleanerom obrišete ljepljivi sloj kako biste napravili uz pomoć White Queen Trajnog laka savršenu French liniju.

5. Nanesite Top Coat Reforma i sušite ga 30 sekunda u LED lampi. Odstranite ljepljivi sloj – i to nije magija već naša nova Cover baza.

reformA

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.