Arty Nails

Nazovite 021 780 202, 091 539 6066 ili 092 333 4939

Arty Nails od sada u ponudi ima par novih proizvoda.

Sredstva za dezinfekciju ruku i opreme za rad

Kako bi spriječili bilo kakvu mogućnost da dođe do infekcije, virusne ili bakterijske zaraze, obvezni smo korisititi sredstva za dezinfekciju.

Od sada u ponudi imamo dva nova proizvoda:

HANDSOL za ruke koji nježno djeluju na vašu kožu a uništava sve patogene, obveza su svakog tko se bavi ovim poslom. Djelotvoran je a blag za ruke.

SOLE Spray and Disinfect! je sredstvo koje će vaše radne površine kao i opremu za rad održati dezinficiranima, ubiti sve viruse/ bakterije/ spore i glijivice. Djelotovoran već nakon prve minute. SOLE možete koristiti i za dezinfekciju vaših turpija.

Cijena 55 kn za 250 ml. sa sprejom!

Nail Dehidrator

Dehidrator je obvezan prvi korak u pripremi nokta prije nanošenja umjetnih materijala, ali i običnog laka za nokte. Dehidrator isušuje ploču nokta, dezinficira je i priprema za nanošenje bondera, baznog gela ili svih ostalih umjetnih materijala.

Cijena 45 kn za 15 ml. s kistom

Brush Cleaner

Ova tekućina produžiti će vašim kistovima dugotrajnost. Čisti svu prljavštinu, ostatke gela ili boja s vaših kistova.

Cijena 37 kn

Novo u ponudi

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.