Arty Nails

Put Plokita 32, 21000 Split - Nazovite 021 780 202, 091 539 6066 ili 092 333 4939

Cover Base

Kako tehnologija i nail industrija napreduje, jako je bitno ispratiti sva dešavanja i biti u toku sa svim novostima. ReformA brend nikad ne kaska za novim trendovima, već ide u korak sa njima. Tako ćete i Vi, uvijek biti među prvima koji ćete moći svojim klijentima da ponudite nešto novo.

Da li ste znali da je ReformA prva na svetsko tržište izbacila super jake i čvrste Cover Baze za trajni lak?

Da, tako je! Trajni lak je uvijek bio sekundarna opcija u nail industriji, zbog svog kratkog trajanja na noktima, ali sada uz pomoć novih poboljšanih baza skroz se približila gelu jer je trajnost produžena do mesec dana.

Teži se ka tome da se gel potpuno izbaci iz upotrebe i da ga zamijeni trajni lak, zbog svoje brze izrade, što će u mnogome pomoći klijentima koji brzo žive i nemaju vremena sjediti par sati kako bi njihovi nokti izgledali uredno.

Jedina mana trajnog laka bila je ta što niste mogli na adekvatan način napraviti french koji je klijentima najomiljeniji.

Međutim, sada je i to moguće. Pogledajte Step By Step izrade frencha u trajnom laku - u nastavku ćemo Vam opisati način rada:

1. Priprema ploče nokta uz aparatnu manikuru
2. Nanošenje ReformA Nail Prep Dehidratatora
3. Nanošenje ReformA Cover Baze (u ovom slučaju nijansa Light Pink - u ponudi su 3 nijanse)
4. Iscrtavanje frencha ReformA White Queen trajnim lakom sa Arty nails Rainbow četkicom (10mm)
5. Nanošenje završnog sjaja ReformA Glide Top Coat

Naručite materijal porukom na našu mail adresu, na brojeve telefona 021 780 202 i 092 333 4939 ili direktno u našoj web trgovini na www.arty-nails.org/web_shop

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.