Arty Nails

Nazovite 021 780 202, 091 539 6066 ili 092 333 4939

Arty Nails za usluge i trgovinu postoji od 2006. godine. Tvrtka Arty Nails je stvorena sa vizijom kako bi Vam omogućila pristup najnovijim tehnikama i proizvodima za njegu i ugradnju umjetnih noktiju. Neprestanim usavršavanjem i praćenjem svjetskih trendova konstantno uvrštavamo nove proizvode u našu liniju kako bi podigli razinu znanja naših klijenata.

Ekskluzivni smo distributeri velikih svjetskih brendova poput ReformA Nail System, RDCorp Nail Art, Arty Nails professional, Mollon PRO, a u našoj ponudi imamo i široku paletu proizvoda za nail art, nail dizajn, proizvode za pedikuru i manikuru, dodatnu opremu koja je potrebna za kvalitetan salonski rad, wellness centre, ali i za sve one koji se žele baviti ovim poslom iz hobija ili su jednostavno zaljubljeni u izradu umjetnih noktiju i nail dizajn. Sastavni dio naše ponude su i sveobuhvatne edukcije ugradnje umjetnih noktiju i nail dizajna, te konstantno usavršavanje naših edukatora kako bi Vam omogućili da postanete profesionalci u Vašem poslu.

Popratnim reklamnim materijalima (banneri, posteri, majice, vrećice, itd.) lako ćete privući nove klijente, te im omogućiti vrhunsku uslugu i njegu njihovih ruku.

Naš stručni tim je uvijek tu da Vam odgovori na sva pitanja i probleme koji se javljaju u vašem radu. Ukoliko želite započeti karijeru nail tehničara ili ste nesigurni oko odabira proizvoda i odabira vrste edukacije slobodno nas kontaktirajte za sve informacije. Rado ćemo Vam pomoći!

U našem salonu Arty Nails pružamo usluge ugradnje umjetnih noktiju gel i akril tehnikom, sve vrste nail arta i svojim kreacijama ostvarujemo Vaše snove o predivnom izgledu noktiju.

Image

Hvala Vam što se s nama trudite postići savršenstvo. Mi znamo da Vi zaslužujete najbolju uslugu, proizvode i pravovremene informacije kako biste Vaš posao mogli obavljati s lakoćom i zadovoljstvom.

Vaš Arty Nails

Arty Nails, obrt za trgovinu i usluge - Vl. Maja Ćurković

OIB: 89747724876 - MBO: 92374964

Put Plokita 32, Split

Tel: 021-780-202 - Mob: 091-5396066

Slobodno nas kontaktirajte telefonski u vezi narudžbi, savjeta ili pomoći pri kupnji proizvoda. Hvala!