+385 (0)21 780 202

ACRYLIC SYSTEM - AKRILNI SISTEM

Proizvodi

ACRYLIC MONOMER

Akrilna tekućina s najboljom adhezijom materijala na nokat. Smart monomer sadrži plastifikatore koji pružaju odlično prianjanje i sprječavaju odizanje čak i kod upotrebe boja i glitter prahova. Monomer je lagano-ljubičaste boje zahvaljujući dodacima UV elemenata koji sprječavaju pojavu žutila akrilnih prahova, dok će bijeli prah dobiti snježno-bijelu notu. Monomer je kompatibilan s oba smart praha sa srednjim vremenom za polimerizaciju i s brzinom zgušnjavanja akrilnih prahova. Dostupan je u različitim veličinama.

Pakiranja: 125 ml, 250 ml, 500 ml, 1000 ml

SMART CLEAR AKRILNI PRAH

Proizvodi

Clear polimer zadovoljava sve kriterije savršeno-prozirnog praha. Najfiniji spoj čestica omogućava jednostavan rad za početnike i za profesionalce. Kad se nanese, prah je veoma plastičan, kremaste teksture. Zahvaljujući kristalno prozirnoj teksturi Clear Prah je savršen kod staklenog dizajniranja. Vrijeme potrebno za polimerizaciju je srednjeg trajanja.

Pakiranja: 20g, 100g, 500g

SMART PINK AKRILNI PRAH

Proizvodi

Pink prah sadrži dvostruku kristlno-rozu notu i većinom se upotrebljava za prirodan izgled noktiju. Također je jako dobar u kombinaciji s Clear Prahom. Pink Prah je osnovan ako želite prirodan izgled noktiju. Vrijeme potrebno za polimerizaciju je srednjeg trajanja.

Pakiranja: 20g, 100g, 500g

SMART WHITE AKRILNI PRAH

Proizvodi

White Akrilni Prah ima gustu neprozirnu bijelu notu i savršen je za perfektnu francusku manikuru, te ne ostavlja mramorni efekt na noktima. Može se upotrebljavati i za 3D dizajn. White polimer ima mekanu, kremastu strukturu za precizno i jednostavno stvaranje "smile" linije nokta. Vrijeme za polimerizaciju je srednjeg trajanja

Pakiranja: 20g, 100g, 500g

SMART NATURAL AKRILNI PRAH

Proizvodi

Natural prah je srednje transparentnosti i većinom se koristi za prirodan izgled nokta. Veoma lako se nanosi zahvaljujući mekanoj teksturi. Pomaže jednostavnoj i brzoj aplikaciji na nokat. Natural Prah je osnova za klijente koji žele da njihovi nokti izgledaju prirodno i koji se pripremaju za nadogradnju. Vrijeme potrebno za polimerizaciju je srednjeg trajanja.

Pakiranja: 20g, 100g, 500g

SMART COVER PINK AKRILNI PRAH

Proizvodi

Cover Pink Prah sadrži prirodno gustu boju, koja savršeno prekriva sve nesavršenosti prirodnih noktiju. U širokoj je primjeni kod francuske manikure za produženi izgled prirodnog nokta. Kako se ne odiže, može se nanijeti bez dodatka Clear praha. To zasigurno pomaže pri uštedi vremena i materijala. Vrijeme potrebno za polimerizaciju je srednjeg trajanja.

Pakiranja: 20g, 100g, 500g

SMART COVER PEACH AKRILNI PRAH

Proizvodi

Cover Peach prah sadrži prirodnu, toplu notu i savršeno prekriva sve nesavršenosti. Guste je strukture. U širokoj je primjeni kod francuske manikure za produženi izgled prirodnog nokta. Kako se ne odiže, može se nanijeti bez dodatka Clear praha. To zasigurno pomaže pri uštedi vremena i materijala. Vrijeme potrebno za polimerizaciju je srednjeg trajanja.

Pakiranja: 20g, 100g, 500g

SPEEDY CLEAR AKRILNI PRAH

Proizvodi

Clear Akrilni Prah se sastoji od svega što svaki tehničar traži kada govori o savršenom prozirnom prahu. Crystal Clear prah ne žuti, ne stvara mjehuriće niti se odiže. Lako se oblikuje i omogućuje čvrste i fleksibilne nokte. Clear prah je savršen i pri dizajniranju prozirnih efekata na noktima. Iziskuje kratko vrijeme za polimerizaciju. Dobar je izbor za one koji vole brzo raditi.

Pakiranja: 20g, 100g, 500g

SPEEDY PINK AKRILNI PRAH

Proizvodi

Pink Akril ni Prah ima dvostruko rozu notu i osnova je za modeliranje prirodnog izgleda noktiju. Odlično se slaže u kombinaciji s Clear Prahom i iziskuje kratko vrijeme za polimerizaciju. Odličan je izbor za one koji vole raditi brzo kao i za brzinu kod natjecanja.

Pakiranja: 20g, 100g, 500g

SPEEEDY WHITE AKRILNI PRAH

Proizvodi

White Akrilni Prah ima snježno-bijelo gustu notu i savršen je za izradu brzog franch dizajna. Ne ostavlja mramorni efekt na noktu i može se upotrebljavati za 3D dizajn. Vrijeme za polimerizaciju je kratke duljine trajanja. Profesionalci će cijeniti brzinu i komfor upotrebljavajući proizvode iz SPEEDY serije.

Pakiranja: 20g, 100g, 500g

COLOR ACRYLICS - AKRILNI SISTEM

Boje

Boje