+385 (0)21 780 202

DODATNA OPREMA I ALATI

KISTOVI

ReformA je razvila brojne tipove kistova koji vam olakšavaju rad: kist za oblikovanje akrilom i za dizajn, kist s odrezanim vrhom za modeliranje gelom, kist od zlatnih sintetičkih vlakana ekstra kratke duljine vrha za kreiranje prekrasnih dizajna u nail artu, kist za produžavanje kod nanošenja veće količine materijala, kist za modeliranje i korekciju od visokokvalitetnog krzna kune s oštrim vrhom, kist za produljavanje noktiju akrilom od visokokvalitetnog krzna kune, univerzalni kist za nadogradnju gelom, napravljen od visokokvalitetnih sintetičkih vlakana.

Proizvodi

TURPIJE I POLIRKE

U ReformA ponudi možete pronaći profesionalne turpije za umjetne i prirodne nokte, za brzo skraćivanje i oblikovanje umjetnog nokta, za turpijanje površine umjetnog ili dobivanje oblika prirodnog nokta, za savršeno uglađivanje površine nokta i kreiranje završnog oblika nokta, za matiranje površine prirodnog ili završne obrade umjetnog nokta, za poliranje, uglađivanje i uklanjanje ogrebotina nastalih turpijanjem, za dobivanje izgleda stakla u samo 5 sekunda, za turpijanja modeliranih noktiju, cover gela ili davanja oblika prirodnih noktiju.

Proizvodi

UNIVERZALNE ŠABLONE

Proizvodi

ReformA je razvila jedinstvene šablone za modeliranje umjetnih noktiju. Šablona je univezalna i savršeno pristaje svakom obliku nokta. Nail tehničar može formirati šablonu dok god ne bude idealna za nokte kljenta na kojemu radi. Šablone savršeno prianjaju na nokte klijenta i ne trebaju se popravljati tijekom rada, čak i da ih se stavi na sve prste odjednom. Poprilično su čvrste i fleksibilne tako da se može napraviti prekrasan luk, te će nokti izgledati apsolutno savršeno.

Pakiranje: 100 kom, 250 kom

REFORMA LJEPILO ZA TIPSE

Proizvodi

Ovo ljepilo za tipse s kapaljkom dizajnirano je tako da bi se spriječilo isušivanje ljepila u bočici. Ljepilo za tipse može se koristiti i za nail art, te za ljepljenje dodataka kao što su kristali itd. S obzirom na superiorno prianjanje vaš nail art će ostati na noktu tjednima bez da se odlomi. Suši se u samo nekoliko sekunda.

Pakiranje: 3g

REFORMA TIPSE

Proizvodi

REFORMA BEAUTY CASE

ReformA Beauty Case je profesionalno dizajniran kofer za organizaciju i transport materijala za rad. Ručne je izrade, sadrži duple bočne pretince na više nivoa, te prostor za pohranu većih predmeta.

Proizvodi

REFORMA PREGAČA

Proizvodi

REFORMA RUČNICI

Proizvodi

INSTRUMENTI

Svi ReformA instrumenti nove generacije napravljeni su od čvrstog nehrđajućeg čelika, koji je obrađen i naoštren do perfekcije. Instrumenti su jako precizno kalibrirani za glatko i sigurno rezanje s finim rubom.

Svi naši alati dugotrajni su i definitivno pravi izbor za svakog profesionalca.

Proizvodi