+385 (0)21 780 202

TRETMANI

REMOVER

CUTICLE REMOVER

Proizvodi

Odličan proizvod za uklanjanje zanoktica. Brzo uklanja mrtve stanice i zanoktice čini mekšima i elastičnima. Savršen je i za pedikuru zahvaljujući svojoj brzoj moći upijanja u kožu.

Pakiranje: 10 ml

NAIL PREP

DEHYDRATOR

Proizvodi

Nail Prep je prvi korak u bilo kojoj aplikaciji na umjetan nokat - akril, gel ili tipse. Poboljšava prianjanje umjetnog materijala na nokat, lagano dehidrira prirodne nokte i uklanja sva prirodna ulja. Također je jako dobar za upotrebu na prirodne nokte prije nanošenja base coata ili laka za nokte kako bi se boja duže održala. Mora se nanijeti prije Ultrabond Primera.

Pakiranje: 10 ml

ULTRABOND

ACIDLESS PRIMER

Proizvodi

Ultrabond Primer je najsuvremeniji i najsigurniji tretman koji pruža jako prianjanje akrila i gela na prirodne nokte. Primer sadrži ljepljivu dvostranu prianjajuću traku koja sprječava odizanje umjetnog materijala. Bezkiselinska formula. Mora se nanijeti nakon Nail Prep.

Pakiranje: 10 ml

TITANIUM BASE

BASE COAT

Proizvodi

Bezbojna baza napravljena da poveća otpornost premaza (laka) na prirodnim noktima. Štiti nokte od dehidracije.

Pakiranje: 10 ml

MEGA GLOSS

TOP COAT

Proizvodi

Mega Gloss je gusti, nežuteći završni sjaj s izvrsnom čvrstoćom i trajnošću. Top Coat daje dijamantni završni sjaj, te srječava odizanje lakova za nokte. Brzo se suši.

Pakiranje: 10 ml

NAIL FORCE

NAIL STRENGTHENER

Proizvodi

NailForce je sjajan proizvod koji povećava snagu i elastičnost prirodnih noktiju. Nanokompleks aktivira rast noktiju i oporavlja ih da bi postali neodoljivo snažni. Nail Force se nanosi na čiste prirodne nokte u jednom ili dva premaza. Može se ponoviti svakih 1-3 dana. Odstranite proizvod nakon jednog tjedna i ponovite postupak koji je gore naveden.

Pakiranje: 10 ml

ULJA ZA ZANOKTICE

Ulje za zanoktice je proizvod koji hrani i održava vaše nokte i zanoktice. Hranjiva ulja stimuliraju bolji rast nokta, hrane zanoktice i štite kožu od štetnih utjecaja. Svakodnevnom uporabom ulja za zanoktice održati ćete svoje nokte i kožu zdravima.

CUTICLE OIL
VANILA

Proizvodi

Pakiranje: 10 ml

CUTICLE OIL
COCONUT

Proizvodi

Pakiranje: 10 ml

CUTICLE OIL
PEACH

Proizvodi

Pakiranje: 10 ml

CUTICLE OIL
FREESIA

Proizvodi

Pakiranje: 10 ml

Proizvodi

ODSTRANIVAČ ZANOKTICA - SILIKON

Ova nova formula brzo i jednostavno ukloniti će mrtvu kožu vaših zanoktica, te je ostaviti zdravom i nahranjenom.

Nanesite proizvod na zanoktice, te nakon minute pogurajte kožicu pogurivačem za zanoktice.

Pakiranje: 50 ml

BRUSH CLEANER

Proizvodi

BrushCleaner posebno je dizajniran kako bi odstranio ostatake akrila i gela s kista, a bez oštećivanja prirodne dlake kista. Za čišćenje kistova uronite kist u Brush Cleaner i ostavite da odstoji oko 30 sekundi. Osušite kist papirnatim ručnikom. Ponovite sve dok se prah ili gel u potpunosti ne odstrane s kista.

Pakiranja: 250 ml, 1000 ml

CLEANSER

Proizvodi

Cleanser je multifunkcionalna tekućina koja se koristi za uklanjanje ljepljivog sloja nakon nanošenja gela da bi se odstranila masnoća, te za čišćenje površine prirodnih noktiju prije nanošenja gela. Može se koristi i za dezinfekciju ruku. Kako bi odstranili ljepljivi sloj, nanesite Cleanser na vatu i lagano prebrišite nokat sve dok se u potpunosti ne uklonite ljepljivi sloj.

Pakiranja: 250 ml, 1000 ml

ACRYLIC REMOVER

Proizvodi

Acrylic Remover s lanolinom nježno odstranjuje akril, tipse, ljepila i top coat bez oštećivanja prirodnih noktiju. Dodatak lanolina štiti zanoktice od isušivanja. Za odstranjivanje akrila ili tipsi: namačite nokte u AcrylicRemover s lanolinom otprilike 3-5 minuta, izvadite ruke i lagano skinite ostatke akrila s noktiju.

Pakiranja: 250 ml, 1000 ml